Dansen

Zoals ik al beschreven heb, ben een fanatieke danseres. Ik dans bij twee dansscholen in Veghel.
Als eerste dans ik bij het MIK in Veghel bij mijn docente Yvonne Den Dekker.
MIK logo Yvonne
I
k ben hier begonnen met klassiek ballet. Ik had hiervoor bij MIK ook al bij andere docenten gedanst, maar ik begon nu pas echt serieus te dansen. Ik heb bij Yvonne ook het dansen op spitzen geleerd. Toen onze klassieke groep uit elkaar is gegaan (iedereen ging studeren), ben ik bij een moderne groep aangesloten. Dit is weer heel anders, maar net zo leuk. Vanuit het MIK hebben we ook om het jaar een voorstelling met de hele dansafdeling. Van de kleintjes tot de volwassenen. Dit vind ik altijd heel leuk om te doen. Hiervan staan er een paar foto’s in het fotoboek. Ook doen we op dit moment mee met een project genaamd Festidans. Hier zijn we nu druk voor aan het repeteren. Zo mogelijk komen er nog foto’s van in het fotoboek.

balletstudio-zaal-margotdanslogo inspirado
Als tweede dans ik bij dansschool Inspirado ook in Veghel. Mijn docente hier heet Margot van Heijst. Hier dans ik weer klassiek ook met spitzen.

Ook maak ik zelf Choreografieën. Deze maak ik meestal voor mezelf, maar ook soms voor lessen die ik aan mijn stageklassen geef. De choreografieën die ik voor mezelf maak, voer ik ook vaak uit. Dit is voor mij een manier om mijn gevoel eruit te gooien, het is voor mij dus erg belangrijk.

Foto’s en filmpjes te vinden onder het kopje “Fotoboek” 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s