About

cropped-img_3495.jpg

Hoi Hoi,
Mijn naam is Suzanne. Ik ben geboren op 28 december 1994 in Veghel. Mijn leven is nogal standaard. School, hobby’s en werk. Maar het kan niet leuker.

Gezin

family
Ondanks het feit dat ik studeer, woon ik nog gewoon thuis. Mijn school is ongeveer 10 minuten fietsen hiervandaan, dus waarom ook niet. Ik woon hier samen met mijn vader, mijn moeder en mijn zusje, Maartje. Ik woon hier al vanaf het moment dat ik geboren ben, we zijn tussentijds ook nog nooit verhuisd. We hebben in de loop van de jaren nogal wat huisdieren gehad. Variërend tussen goudvissen en konijnen. Op dit moment is het onze grote wollige vriend en vijfde gezinslid: Jip.
jipmans8

 

School
Ik ben ooit lang geleden aan deze lange, lange reis begonnen op Bs. Bernadette te Veghel. Hierna ben ik op de HAVO van het Zwijsen college beland. Dit ging voor mij prima! Ik ben na mijn eerste jaar doorgestroomd naar het VWO waar ik in 2013 mijn eindexamen voor heb gedaan en mijn diploma heb gehaald. Op het moment vertoef ik op de PABO hier in Veghel (onderdeel van Fontys Hogescholen). Hier ben ik na mijn eindexamen begonnen en dit bevalt me prima. Een aantal dagen in de week stage en een aantal dagen zelf naar school. Hartstikke leuk. Als je me hierbij wilt volgen, dat kan! Kijk gewoon onder het kopje ‘Dagboek van een Juf in opleiding’. Hier houdt ik bijzondere gebeurtenissen van mijn stage/school bij.
logo bernadette  Zwijsenlogo1   zwijsenlogo2   Fon525_161718E

Voor deze laatste school loop ik ook stage. Ik heb al in verschillende groepen gestaan. Waaronder groep 2, 7 en groep 5, groep 3, groep 3/4 en groep 6. Ik loop dit jaar mijn LIO-stage (afstudeerstage) op OBS De Tuimelaar in Veghel. Ik loop deze stage in groep 5.

Hobby’s
Ik heb nogal wat verschillende hobby’s. Niet dat daar iets mis mee is.. Dit is juist heel fijn!
1904004_301297293328542_1356924503_n 1920015_301297276661877_573763940_n 1980575_752020874808492_2003384807_nIk ben bijvoorbeeld een hele fanatieke danseres. Ik heb 2x in de week les. Een keer moderne dans en een keer klassiek ballet met spitzen. Ook dit houdt ik bij op deze blog. Je kunt dit volgen onder het kopje ‘Dansen’. (Is eigenlijk best logisch denk ik….)
Ook vind ik het heerlijk om te tekenen, te schilderen etc. Gewoon creatief bezig zijn en nergens aan hoeven denken. Ik zet foto’s hiervan in mijn fotoboek (Daarom te vinden onder het kopje ‘Fotoboek’)
Als laatste vind ik het ook heel fijn om gewoon in een hoekje weg te kruipen met mijn I-pod en een mooi boek. Hier kan ik geen genoeg van krijgen. Ontsnappen uit de wereld die je kent en in een totaal andere (vaak niet bestaande) wereld duiken. Ook mijn I-pod zou ik echt niet kunnen missen. Ik heb eigenlijk altijd muziek op staan, maakt niet uit wat ik aan het doen ben.

Werk
Toen ik 16 was kreeg ik mijn eerste baantje. Dit was bij de Kruidvat, gewoon hier in Veghel. Hier ben ik begonnen als vulploegmedewerker, maar later ben ik ook de kassa gaan draaien (de dagploeg dus). Dit werk was niet super interessant, maar wel heel gezellig. Omdat onze winkel niet zo groot was, hadden we ook maar een klein team. Hier ben ik ongeveer 3 jaar nadat ik begonnen was, gestopt met werken. Het was toen tijd voor iets nieuws, en dit heb ik ook gevonden!
Ik heb de afgelopen 2 jaar gewerkt bij het leukste bedrijf van heel Nederland, namelijk De Efteling! Hier werkte ik op de merchandise afdeling, maar ik was gewoon door het hele park inzetbaar. Dit is echt het leukste baantje wat je kan hebben. Mijn kostenplaats (vast plekje dus) was de Game Gallery. Dit is echt een geweldig en hecht team. Ik ben heel blij dat ik hier terecht ben gekomen!
20140630_073115

Helaas heb ik na 2 jaar mijn werkzaamheden hier niet voort kunnen zetten. Ik werk nu bij de Delifrance in Veghel. Deze Delifrance is gevestigd in een Schimmel/Shell tankstation aan de N.C.B. laan in Veghel. Ook hier hebben we een klein, maar gezellig team waar je je snel op je plek voelt.

Ik denk dat dit wel zo’n beetje samenvat wie ik ben. Als je vragen hebt, reageer dan gerust!

Plaats een reactie